Logopedisten

Hilde Heuninck

Hilde Heuninck (°1961) studeerde in 1982 af als logopediste. Ze bouwde de praktijk “Sjerpa” uit om kinderen met leer- en rekenmoeilijkheden te begeleiden. Ze houdt ook lezingen en voordrachten, en is beschikbaar voor studiedagen en bijscholingen. Meer info op www.hildeheuninck.be

Valerie Van Den Brande

Valerie Van den Brande (°1990) behaalde in 2013 haar master logopedische en audiologische wetenschappen aan de K.U.Leuven nadat ze haar bachelordiploma behaalde in Antwerpen. Sindsdien werkt zij als zelfstandig logopediste bij Sjerpa en behandelt ze voornamelijk kinderen met lees-, spelling- en rekenmoeilijkheden. In 2017 publiceerde ze samen met Hilde en Dagmar het boek ‘Kijk, de komma!’. In 2017 volgde ze ook de basiscursus oro-myofuctionele therapie (OMFT). In 2019 publiceerde zij samen met Hilde en Silke het boek ‘Breuken begrijpen’.

Silke D’eer

Silke D’eer (°1992) behaalde in 2013 haar bachelordiploma logopedie. Sindsdien werkt zij als zelfstandig logopediste bij Sjerpa en behandelt ze voornamelijk kinderen met lees-, spelling- en rekenmoeilijkheden. In 2016 heeft ze een opleiding gevolgd om basistherapeut voor Kritische Ontwikkelingsbegeleiding te worden.

Elies Van Steenlandt

Elies Van Steenlandt (°1991) behaalde in 2014 haar masterdiploma logopedische en audiologische wetenschappen aan de K.U. Leuven. Hierna volgde zij de banaba Zorgverbreding en Remediërend leren aan de Karel de Grote school te Antwerpen. Sindsdien werkt zij als zelfstandig logopediste bij Sjerpa en behandelt ze voornamelijk kinderen met lees-, spellings- en rekenmoeilijkheden.

Hannah Gevers

Hannah Gevers (°1993) behaalde in 2017 haar bachelordiploma logopedie. Na een leerrijke stage in het buitenland en het bijzonder onderwijs, wist zij zeker dat zij als logopediste met kinderen aan de slag wou. Sinds oktober 2017 werkt zij als zelfstandige logopediste bij Sjerpa en behandelt zij voornamelijk kinderen met lees-, spellings- en rekenmoeilijkheden.

Nicky Mariën

Nicky Mariën (°1993) behaalde in 2016 haar bachelordiploma logopedie. Eerder dat jaar deed ze reeds haar stage bij Sjerpa. Nicky werkt sinds oktober 2016 als zelfstandig logopediste bij Sjerpa en behandelt voornamelijk kinderen met lees-, spelling- en rekenmoeilijkheden.